Ingatlan-befektetések kezdőknek és haladóknak

Helló!

Herman Judit független pénzügyi intelligencia oktató vagyok. Amit itt olvashatsz, a mögött semmilyen bank, állami vagy for profit intézmény nem áll. Nem vagyok ingatlanközvetítő sem. A saját tudásomat osztom meg veled, amit évek alatt én és az ügyfeleim összegyűjtöttünk.

Ha szeretnél termékfüggetlen tudást az ingatlanbefektetésekről, akkor JÓ HELYEN JÁRSZ.

Ha még kezdő vagy, innen elindulhatsz.

Ha már vannak ingatlan-befektetéseid, elményítheted a tudásod.

Mi teszi a sikeres ingatlan-befektetőt?

Bár sokan nem hiszik el, de a sikeresség legfontosabb része NEM A PÉNZ. A sikeres ingatlan-befektető legfőbb kincs első sorban a tudása. Nem a tőkéje vagy a befektetései nagysága.

Ha értesz hozzá, te is lehetsz ingatlanbefektető. Ha stabilitásra vágysz. ha nem akarsz naponta órákat foglalkozni a befektetéseiddel, akkor az ingatlan egy jó irány lehet számodra.

Milyen fajta ingatlannal foglalkozz?

Ami érdekel. Amihez értesz, vagy legalább is van hozzá lövésed (elegánsabb szóval: affinitásod.) Ha imádod a lakásokat és nem bánod, ha emberekkel kell foglalkoznod, akkor lakóingatlan. Ha nem akarsz emberekkel vacakolni, akkor kocsibeálló vagy garázs. Ha érted a természetet, akkor mező, szántó vagy legelő. Ha vidéki hétterű ember vagy, akkor farm.

A lényeg, hogy magadból is indulj ki, ne csak a tőkédből. Így olyan területtel foglalkozhatsz, amiből örömed is lesz – ez pedig a legjobb út a sikeres befektetéshez.

Mennyi idő kell az elinduláshoz?

Nyilvánvalóan egyrészt annyi idő, amennyi alatt a tőkét összegyűjtöd rá. De ami szintén ilyen fontos: amíg ki nem tanulod a “forszát”. Ugyanis minden befektetésnek megvannak a sajátos trükkjei, amit a gyakorlottabb befektetők jól ismernek. Ha még a  fizetés ELŐTT megtervezed magadban a legrosszabb forgatókönyveket, akkor védett leszel a legnagyobb bukók ellen. 

Hallasd meg az ingyenes előadásomat!

Szennai Edit lakberendező terve

Hogyan lehetsz TE IS ingatlanbefektető akár már 1 millió forintból, és hogy mit kell ehhez tenned!

Hallgasd meg az előadást MOST.