Eladási honlap készítése

Készíttesd el 2 nap alatt a saját eladási honlapodat, és kapcsolj repülési sebességbe!

Mit kell tenned?

 1. A befizetés után letöltöd a honlap szövegét Wordben.
 2. A sablonszöveget átírod a saját lakásodra, kiegészíted azzal, amivel csak szeretnéd. (Ne feledd: nincs túl hosszú honlap!)
 3. Elkészíted vagy készítteted a lakásfotókat.
 4. A kész szöveget és a lakásfotókat egyben elküldöd.
 5. Mi 2 napon belül elkészítjük számodra a profi honlapot, ami alapesetben pontosan úgy fog kinézni, mint a mintasablon.
 6. A honlapod linkje ilyen lesz (ha pl. a Lajos utcában van a lakásod): www.lakas.guru/lajosutca. Ezt a linket máris elkezdheted használni a hirdetésekben, a molinón és a telefonban.
 7. Ha változtatni akarsz a honlapodon, csak írsz egy emailt a honlap@ingatlansuli.hu címre, és max. 6 órán belül megcsináljuk.
 8. Amikor az ingatlanodat eladtad, jelezd, és levesszük a tárhelyről. Ha szeretnéd, kérésre még 2 hónapig a főoldal “Eladva” felirattal érhető el.
 9. Ha szeretnéd, elkészítjük az ingatlanosoknak szóló változatot is, amin nincs rajta az elérhetőséged, és összekötjük a két honlapot, hogy az ingatlanosok is eligazodjanak az anyagaidban.

Feltételek

 • A honlap WordPress szerkesztővel készül.
 • A honlaphoz nem kapsz belépési adatokat, mivel az adott adatbázis nem csak a te honlapodat tartalmazza.
 • Ha módosítani szeretnéd a honlapodat, írj a honlap@ingatlansuli.hu címre.
 • A honlapod csak a fent leírt URL-en lesz elérhető (www.lakas.guru/lajosutca), ezen változtatni nem áll módunkban.
 • A honlap ezeket az oldalakat tartalmazza: Főoldal (index), Környék, Fényképek, Kapcsolat, Ingatlanosoknak. Ha más menüpontokat szeretnél, azt külön díj ellenében tudjuk megoldani.
 • A honlaphoz max 30. db fotót lehet feltölteni. A fotók kiválasztása a te feladatod.
 • A honlapodat max. egy évig tároljuk a tárhelyen. Ha ezen idő alatt a hirdetett ingatlanodat nem adod el, a tárhelyhasználatot meg kell hosszabbítanod.
 • Az ajánlat 10 módosítást tartalmaz, vagyis 10 egyedi belépést a honlapodra. (Egy belépés alatt természetesen több oldalt is módosíthatunk.) A 10 belépésben benne van az ár-stratégia alkalmazása is.

Árak

Honlap elkészítése + 10 frissítésIngatlanosoknak szóló honlapverzió elkészítése + a két honlap összekötéseExtra formázás (háttérszín; háttérkép;új menüpontok vagy bármi más ami eltér a sablontól)10 további frissítésTárhelybérlés hosszabbítás (1évre)
14 900.-3 900.-1 900.-1 900.-1 900.-

IngatlanSuli.hu
Copyright 2016

Szerződési feltételek           Adatkezelés           Felelősség kizárás           Ügyfélkapcsolat