BERAGADTÁL A LAKÁSELADÁSBA, NETÁN MÁR ÉVEK ÓTA NEM TUDOD ELADNI A LAKÁSODAT, ÉS NEM TUDSZ VÁLTANI EMIATT?

Unod, hogy nincsenek normális érdeklődők, és szeretnél végre költözni?

ÍME, AMIT EBBŐL A KÖNYVBŐL MEGTUDHATSZ (VÉGRE!):

  • A 6-hetes Szuper-Terv – megtudhatod, hétről-hétre lebontva pontosan MIT és milyen SORRENDBEN kell tenned ahhoz, hogy minden szál összefusson a kezedben, és az eladás felé vezessen.
  • A Tuti Vevő-Bevonzó Tipp – ami távol tartja a komolytalan érdeklődőket, viszont mágnesként odavonzza azokat, akik komoly érdeklődők, és PONT a te lakásodra áhítoznak.
  • A Pofonegyszerű Ingatlanos-Kezelő Trükk – amivel kiszűrheted a jó ingatlanosokat, és úgy szerelheted le a nem kívánatos jelentkezőket, hogy még direkt hálásak is lesznek érte!
  • A Csoda-Molinó, Ami Soha Nem Vall Kudarcot – mert megérted, hogy mi az a “varázs-szó”, ami minden a környéken sétáló járókelő figyelmét azonnal magára vonja.
  • Az Ügynök, Amelyik Éjjel-Nappal Neked Dolgozik – mert megismered és alkalmazni kezded az egyetlen és igazi ügynököt, aki soha nem alszik, soha nem lankad a figyelme és minden érdeklődőt 100%-os figyelemmel szolgál ki a hét 7 napján, napi 24 órában!

HOGYAN ADD EL A LAKÁSOD 6 HÉT ALATT” PROGRAM SZERZŐJE

Herman Judit több könyv szerzője, pénzügyi intelligencia oktató.

Ebből a könyvből megtudhatod a profi lakáseladás titkait, amelyek már több ezer embernek segítettek eladni a lakásukat – még a legdurvább 2008-2009-es években is.

A programmal nemcsak a vételárból bejövő tuti milliók jelennek meg majd a számládon, de ha akarod, az ingatlanközvetítők jutalékát is megspórolhatod. Hiánypótló könyv magyar szerzőtől 2017-ben átdolgozva – azonnal csapj le rá!